API-verbinding met bouwsoft mogelijk!

Enkele van onze klanten uit de ruime bouwsector werken met Bouwsoft om data zoals klantgegevens, offertebedragen en projectinformatie te beheren. Toch ontstaat vaak de nood om deze data te verrijken met aanvullende data, te gebruiken om een gedetailleerde planning voor de interne en externe medewerkers te maken en zelfs om via dashboards de KPI's beter in kaart te hebben. Via onze samenwerking met Ingenix kan data vanuit Bouwsoft in Airtable geïmporteerd worden. Zo werkt u nog efficiënter en vermijdt u dezelfde data dubbel te moeten inbrengen. 

Creëer een professioneel webportaal!

Stacker is een fantastisch SaaS-product die u toelaat op een efficiënte manier een professioneel webportaal uit te bouwen. Het doet dit met uw achterliggende Airtable-database als databron en biedt meteen ook heel wat bijkomende functionaliteiten. Denk aan een heus klantenportaal, een applicatie voor remote workers, een projectportaal, ... 

Oneindig veel connectiemogelijkheden!

Zapier is fantastische service die u toelaat Airtable te connecteren met meer dan 2.000 (!) andere applicaties. Dit maakt het mogelijk nog uitgebreidere automatische workflows uit te bouwen met uw Airtable-database als startpunt. 

Contacteer me!

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.