Rodney Vandemoortele, Comfort Home

Created with Sketch.

"Ons bedrijf is actief in de bouwsector. We hebben verschillende ploegen die per week een aantal werven uitvoeren op verschillende locaties. Het maken van de puzzel om op een efficiënte manier de link te leggen tussen werven, medewerkers en bestelwagens was telkens een tijdrovend proces.


Databaser heeft ons snel kunnen helpen. Nu beschikken we over een systeem waarbij onze medewerkers en klanten in realtime de laatste versie van onze planning zien.

Op de achtergrond beschikken we over een aantal dashboards en een intuïtieve tool om onze planning op te maken.

Ik kan Jan Segier van Databaser aanraden." 

Patrick Delaere, Saelens & Vandenberghe

Created with Sketch.

"Per week doe ik op verschillende locaties prospectie en heb ik afspraken met eigenaars. Vroeger werkte ik met excel wat niet zo efficiënt was , noch overzichtelijk.


Door Jan Segier werk ik nu met Airtable. Een database op maat van al mijn activiteiten en processen. Zo werk ik efficiënter samen met mijn interne stakeholders en krijg ik een beter inzicht door dashboards op maat.

Jan Segier van Databaser is een aanrader om mee samen te werken."


Helen Michel, Fyr Consulting

Created with Sketch.

"Ten zeerste aan te raden. Door Jan Segier werk ik met mijn bedrijf met Airtable. Ik slaag er nu in om effectief mijn data bij te houden, allemaal in hetzelfde platform. Duidelijk overzicht. Alles kan met elkaar gekoppeld worden.


Ik dacht dat ik niet goed was in dit deel van administratie maar het gaat er eigenlijk om de juiste tool te vinden en in te stellen. Het implementeren gaat vanzelf..." 

Yvonne König, Vitality Warehouse

Created with Sketch.

"Ik wou graag een database waar ik met zo weinig mogelijk werk zo veel mogelijk inzichten kon krijgen. Jan heeft ervoor gezorgd dat ik door minimale input het maximale aan KPI's kan zien. Met één blik op de gegevens kan ik beslissingen nemen waarvoor ik vroeger dieper moest duiken in de data. Pure tijdswinst en voor mij een energievreter minder!"

Contacteer me!

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.